limbo vuurshow
Start ]

 

Latino night
Latin muziek
latin shows
limbo vuurshow
sambashow
Contact/prijzen

 

                   

Op zoek naar limbo, een limboshow, vuuract, vuurshow, limbo dansen, limbodanseressen, limbofireshow, een leuke act, verrassingsact of surprise-act op uw feestje?

Een limboshow met een vuuract is tegenwoordig een must op ieder feest of evenement, ongeacht het thema; tropische sensuele danseressen, vuur, spektakel en natuurlijk de hamvraag "how low can she go?"

                 

Wij beschikken over drie geweldige, spectaculaire interactieve limboshows met prachtige atletische danseressen.

De shows zijn zowel met als zonder vuur en vuurspuwact realiseerbaar.  Ook een combinatie met een andere dansshow (bijv. sambashow of flamencoshow) is altijd mogelijk.

      

limboshow Los del Sol in Starlight (één van 's Nederlands grootste partycentra/discotheken)

Limboshow 1; Los del Sol heeft haar eigen wervelende, spectaculaire, interactieve opzwepende limboshow (met en zonder vuur). De swing, de atletische professionele limbodanseres die altijd lager en lager gaat, de zwoele entertainer, het vuur en de enorme interactie met het publiek zijn onze grootste troef!

 

Limboshow Los del Sol is uit te breiden met extra danseressen. Ook mogelijk in tijgerprint kostuum.

Limboshow Los del Sol (25 min.) zit standaard in het basispakket van de themafeesten, maar is uiteraard ook los te boeken. Klik HIER voor onze themafeesten

Limboshow 2; Kwalitatief hoogstaande limboshow met 3 professionele danseressen. Onze limbodanseres heeft meerdere Europese en Zuid-Amerikaanse limbowedstrijden gewonnen en mag zich rekenen tot 's werelds beste limbodansers. Zonder moeite passeert zij alle hoogtes (laagtes). Uiteraard krijgt het publiek ook de kans om onder de limbopalen door te komen! De 3 danseressen verzorgen naast een limboshow ook een sambashow. (25 min. per show)

 

Voor meer info over de SAMBASHOW klik HIER

               

Limboshow 3; Mooie show in Afrikaanse stijl met swingende opzwepende ritmes en danseressen in prachtige kostuums. Naast een limboshow heeft deze formatie ook een Afrikaanse dansshow.(25 min. per show)

 

Bekijk een video van onze sambashow op Youtube! Klik in de foto of op onderstaande link.

LIMBOSHOW

http://www.youtube.com/user/losdelsol#p/a/u/0/K1VgPgU8d6 c

 

 

               

 

                  Klik HIER voor meer informatie over onze themafeesten           

                                                                              

 

 

                  LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com