Latino night
Start ]

 

Latino night
Latin muziek
latin shows
limbo vuurshow
sambashow
Contact/prijzen

 

 

Latijns-Amerikaans themafeest, Latijns-Amerikaans feest, Latino Party, Latin night, of Latijns-amerikaanse avond op maat voor alle gelegenheden!

       

Een latino-party voor de echte latinomuziek,- en dansliefhebber, met heerlijke Latijns,- en Zuid-Amerikaanse muziek en shows van de bovenste plank! Caribische Salsa en Merengue zorgen voor de nodige danskriebels en het vurige temperament van Latijns-Amerika geven de Latin Night de garantie voor een onvergetelijke feestavond! Geniet van de uitbundige zwoele vakantiesfeer !
 
De gasten worden muzikaal ontvangen door kleurrijke Latijns-Amerikaanse muzikanten. Een exotische schoonheid voorziet de gasten van bloemenslingers en een feestelijke cocktail. De feestlocatie straalt een onvervalste tropische ambiance uit: grote palmen, Caribische decors en een tropische cocktailbar.

          

De avond wordt geopend met door een zwoele zangeres/presentatrice met een wervelend openingsnummer, waarna de tweemansorkest Los del Sol het over neemt.

Orkest Los del Sol op zijn sterkst, met een zeer gevarieerd repertoire waarin alle muziekstijlen aan bod komen; een unieke combinatie van panfluiten, muziek uit Zuid-Amerika, Mexico en de Cariben.

Een Diskjockey zorgt in de pauzes dat alle verzoeknummers aan bod komen, ook als ze niet Latijns-Amerikaans zijn!

Latijns-Amerikaanse Salsa, Merengue en andere Latijns-Amerikaanse toppers, daar kan men gewoon niet bij stil blijven zitten! Een goed excuus om u zelf straks bij de tropische buffetten eens een keer niet in te houden!

     

Tijdens de avond is er tevens een panfluitwedstijd, macarenadansen, een Salsa Workshop,  en later een Limbowedstrijd met een spectaculaire vuurshow . Net als u de Samba echt goed te pakken heeft en nog wel uren door zou willen gaan, wordt het feest afgesloten met een Braziliaanse Carnavalsparade. Wat een fiŽsta!   

 

             

 

Het programma is uit te breiden met extra danseressen; een sambashow, limbo/vuurshow, ůf sensuele Inca indianenshow.

KLik HIER voor meer informatie over onze Inca-Indianenshow

 

Klik HIER voor meer informatie over onze sambashow

Klik HIER voor meer informatie over onze limboshow

   

Wij hebben verschillende avondvullende arrangementen, aangepast aan uw wensen!

 

Klik op onderstaande links voor meer info over;

*Tropische decoratie voor aankleding feestlocatie

*Referenties Los del Sol

*geluids en videofragmenten

 

 

 

                  LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com